Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi is az a swingerklub? Mi történik ott? Érdemes lenne elmenni? Kukkolni, beszállni?? Hogy lehet, mit lehet? Megszólalnak a hazai swinger tudósai, klubok üzemeltetői, akik a kezdetektől ott vannak a "frontvonalban"...

Swingerklub

Swingerklub

2024 küszöbén...

Új év, új weboldal, új blog...

2023. december 31. - TóthTamás

Új év, új weboldal, új fogadalmak...

Utoljára jó sok évvel ezelőtt írtam blogbejegyzést, de évek óta feszít a gondolat, hogy amikor még írtam, milyen jó kis sztorik, és visszaigazolások voltak...Úgyhogy 2024-es fogadalmaim egyike, hogy elkezdek AKTÍVAN blogolni, megint...Mondjuk ez alap arra, hogy az új weboldalon is van egy fül, ami erre a blogra mutat...persze, a programozó levenné a fület ha kérném, de nem...ezúttal, és ezennel megígérem...LESZ TARTALOM!!!!

Egyébként pedig azt kívánom mindenkinek, hogy a legvadabb vágyai is teljesüljenek 2024-ben, legyen egészség, meg elég pénz, hogy minden mást megvegyünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr9718291553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2024.01.05. 12:53:37

Irnál a gazdasági oldalrol is? Megéri uzemeltetni s klubot?
süti beállítások módosítása